گوشی تلفن را بردارید و همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید

۰۹۱۰ ۹۱۰ ۴۰ ۱۲
۰۲۱ - ۶۶۰۸۷۵۴۹
مشاوره رایگان ویزای ایران

نظر مشتریان ما در خصوص اخذ ویزای ایران

از تمامی بچه های تیم سفریار که توانستن ویزای ایران را برای دوستان فرانسوی ما تهیه کنند کمال تشکر رو دارم که در کمترین زمان بهترین خدمات را به دوستان ما ارائه دادند.آرزوی سعادتمندی برای مجموعه شما دارم.

سرکار خانم علوی

تشكر ميكنم از كادر قوی و مديريت سفریار كه در كمترين زمان و با بيشترين و بهترين كيفيت خدمت رسانی كردند و امروز ويزای شينگن آلمان رو دريافت كردم. از بابت آسودگی و سهولت انجام کار بسیار سپاسگزارم.

جناب آقای محمدی نسب

از مجموعه و مدیریت بسیار قوی سفریار کمال تشکر دارم که در همه مراحل ویزای ایران در کنار دوستان ما بودند و با راهنمایی های بسیار خوب مجموعه توانستیم ویزای ایران را برای دوستان اخذ نماییم.

جناب آقای رضوانی

توضیحاتی در خصوص ویزای ایران

توضیحی کوتاه درباره ایران

وقتی نام ایران شنیده می‌شود تقریباً اکثر مردم دنیا تصاویری از جاذبه های تاریخی این کشور پهناور را در ذهن خود می‌ گذرانند. کشور پهناور ایران دارای جذابیت‌ های فوق‌ العاده زیادی است که این جذابیت‌ ها انگیزه‌ های متفاوتی را برای توریست های خارجی این کشور فراهم می ‌کنند تا با اخذ ویزای ایران راهی این کشور شوند.

از جاذبه های تاریخی گرفته که در سراسر گستره پهناور این کشور جای گرفته‌ اند تا فرصت های سرمایه گذاری، همگی می توانند انگیزه های مناسبی برای تلاش به منظور اخذ ویزای ایران باشند. به همین علت است که در بعضی از کشورها، سفارت ایران برای صدور ویزای ایران از متقاضیان زمان بیشتری درخواست می‌ نماید. گفته می‌شود که فرصت های فوق العاده سرمایه‌ گذاری در کنار جاذبه ‌های بی‌ نظیر توریستی توانسته اند در سال‌ های اخیر سفر به ایران را بیش از گذشته افزایش دهند.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری- (1)

چرا باید ویزای ایران بگیریم ؟

این سوال که چرا ویزای ایران می تواند به شما برای آشنایی با فرهنگ و تاریخ دنیا کمک کند را در واقع در بالا پاسخ داده ایم. اینکه شما بتوانید با سفر به کشور با جاذبه های فرهنگی و گردشگری و طبیعی بسیار زیادی مواجه شوید و یا اینکه به عنوان سرمایه ‌گذار به یک کشور با موقعیت سرمایه گذاری فوق العاده بروید، نشان از اهمیت بالای ویزای ایران داشته است. شما با استفاده از این فرصت فوق العاده با سفر به این کشور تاریخی می توانید خاطراتی لذت بخش و فراموش نشدنی را برای خود و همراهان داشته باشید.

مشخص است که اخذ ویزای ایران به شما کمک می ‌کند تا با خیالی آسوده در این کشور به صورت قانونی تردد کرده و به همین منظور می توانید هم به عنوان یک توریست و یا به عنوان یک تاجر یا کارگر در این کشور تردد کنید.

قوانین حاکم بر دریافت ویزای ایران

دولت ایران سعی کرده است با اجرای قوانین حمایتی از ورود گردشگران خارجی به این کشور حمایت کند. همچنین با تسهیل ورود سرمایه ‌گذاران خارجی به این کشور نیز سفر این افراد به ایران به سادگی انجام می شود. البته برای شهروندان آمریکایی دریافت ویزای ایران ممکن از زمان بیشتری ببرد تا استعلامات لازم از مراجع ذیصلاح گرفته شود. همچنین این امکان نیز وجود دارد که بر اساس قانون ایران، برخی از افراد و شهروندان آمریکایی هنگام ورود به ایران حتی در صورتی که ویزای ایران را به صورت معتبر دریافت کرده باشند، دچار مشکل شوند. این جزئی از قوانین کشور ایران است که برای شهروندان آمریکایی محدودیت قائل شود.

جالب است بدانید که برای سفرهای توریستی به ایران، دولت این کشور اقدام به صدور ویزای فرودگاهی نموده تا مسافران و گردشگران به سادگی بتوانند با حضور در فرودگاه های ایران اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند. البته شهروندان ۷ کشور مثل ترکیه و لبنان و جمهوری آذربایجان بدون داشتن ویزا نیز می‌ توانند وارد خاک ایران شده و به مدت معلوم شده که بین دو دولت مورد بررسی قرار گرفته، در ایران بمانند. البته این افراد باید توجه کنند که گذرنامه آنها باید حتما ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

از جمله قوانین دریافت ویزای ایران این است که برای ورود به مناطق آزاد موجود در ایران مثل کیش و قشم نیاز به اخذ ویزای ایران نیست؛ اما در صورتی که فرد بخواهد بیش از ۱۴ روز در این مناطق بماند باید حتما ویزای ایران را تهیه کند.

visa-iran-درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری-(2)

انواع ویزای ایران

ایران 13 نوع ویزا برای موضوعات مختلف صادر می کند که در زیر به صورت تیتروار به آن اشاره کرده ایم:

  • ویزای جهانگردی و توریستی
  • ویزا جهت زیارت شهرهای متبرکه مثل مشهد و قم
  • ویزای ایران برای ورود ورزشکاران کشورهای مختلف
  • ویزای ایران جهت حضور مقامات سیاسی کشورهای مختلف در ایران که باید با هماهنگی های لازمه انجام شود
  • ویزا تحصیلی برای حضور در دانشگاه های معتبر ایرانی
  • ویزای ایران ویژه کارگران، مهندسان و پزشکان که قصد کار در ایران را دارند.
  • ویزای ایران برای تجارت مخصوص تجار و بازرگانانی که به منظور تجارت با ایران و با حضور در نمایشگاه ها به ایران وارد می شوند.
  • ویزا مخصوص کارمندان و پرسنل هواپیما یا قطارهای بین المللی
  • ویزای مطبوعاتی ویژه خبرنگاران
  • ویزای مخصوص کارشناسان در حوزه های مختلف
  • ویزای ازدواج و ویزای اقوام
  • ویزای ایران مخصوص اتباع خارجی که مقیم ایران هستند و قصد خروج از ایران را داشته و تا سه ماه بعد برخواهند گشت.
  • ویزای خروج ویژه اتباع خارجی که قصد بازگشت به ایران را ندارند.

شرایط دریافت انواع ویزای ایران

تقریباً می ‌توان گفت که شهروندان اکثر کشورهای دنیا می توانند اقدام به اخذ ویزای ایران کنند. فرقی نمی کند که این افراد در کدام نقطه از دنیا قرار گرفته اند تنها کافیست بتوانند با حضور در سفارت خانه ایران و یا سفر به ایران و حضور در قسمت کنسولی فرودگاه های مشخص شده در ایران، اقدام به اخذ روادید ایران نمایند.

البته ناگفته نماند که موضوع مطرح شده در بالا تنها مربوط به اکثریت کشورهاست و علاوه بر شهروندان رژیم اشغالگر قدس که نمی توانند ویزای ایران را دریافت کنند، سه کشور آمریکا، انگلستان و کانادا نیز از جمله کشورهایی هستند که مشکلاتی را برای ورود به ایران دارند. برای مثال اتباع این کشورها در صورتی می ‌توانند به ایران وارد شوند و ویزای توریستی ایران را دریافت کنند که با تورهای مسافرتی معتبر به ایران سفر کرده و برنامه سفر و محل اقامت و تمامی موارد مشخص شده باشد.

همچنین اتباع برخی از کشورها نمی توانند اقدام به اخذ ویزای فرودگاهی در ایران نمایند و حتماً باید از کشور خود و از طریق کنسولگری ایران یا سفارت این کشور اقدام به اخذ روادید نمایند.

راهنمای چگونگی دریافت ویزای ایران

برای دریافت ویزای ایران شما باید مدارکی را به همراه داشته باشید و به کنسولگری یا سفارت ایران در محل زندگی یا محل اقامت خود مراجعه نمایید. به جرأت می‌ توان گفت که اگر شما در لیست دولت ایران که برای اخذ ویزا با سختگیری هایی  مواجه می ‌شوند نباشید، اخذ ویزای ایران به سادگی هر چه تمام تر انجام می‌ شود.

اگر تبعه آمریکا، کانادا یا انگلستان باشید باید دقت ویژه‌ ای به شرایط خاص ایران برای صدور روادید داشته باشید. همچنین شهروندان تعدادی از کشورها نیز نمی توانند در فرودگاه ویزا دریافت کنند و باید قبل از رفتن به کشور ایران با مراجعه به سفارت یا کنسولگری این کشور در محل اقامت شان، مراحل لازم برای اخذ ویزای ایران را طی کنند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری ایران

به جرأت می‌ توان گفت که کشور ایران از جمله بهترین کشورها در منطقه خاورمیانه برای سرمایه گذاری خارجی است. دولت و حکومت این کشور از سرمایه ‌گذاران خارجی حمایت ویژه‌ ای به عمل آورده و به ویژه در سال ‌های گذشته تلاش کرده تا سرمایه ‌گذاران خارجی را به سمت این کشور جذب نماید. به همین علت است که شما می توانید با خیال آسوده اقدام به سرمایه‌گذاری در این کشور در حال توسعه نمایید. علاوه بر این تجارت با ایران سود فوق العاده ای برای شما خواهد داشت.

یکی از مهم ‌ترین ویژگی ‌های سرمایه‌ گذاری در این کشور این است که نیروهای آماده به کار فوق العاده پر انرژی و با انگیزه در آن وجود دارند و به همین علت است که بهره وری سرمایه گذاری در ایران بسیار بالاست. همچنین ظرفیت های تجارت چه به صورت واردات و چه به صورت صادرات بسیار بالا و فوق العاده است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تجاری در ایران نیز در ادامه آمده است:

  • گذرنامه (کپی یا اسکن)
  • دعوتنامه (کپی یا اسکن)
  • آدرس محل اقامت تاییده شده که می تواند هتل یا منزل یک فرد باشد
  • مشخصات کامل از شرکت و مدیرعامل شرکت دعوت کننده
    • اسم شرکت، شماره ثبت شرکت، آدرس و شماره تلفن دقیق
    • مشخصات دقیق مدیرعامل از جمله کپی یا اسکن کارت ملی و شناسنامه، آدرس منزل و تلفن منزل
    • ارائه کپی روزنامه رسمی ثبت شرکت

مدارک لازم دریافت ویزای توریستی ایران

ایران از جمله بهترین کشورها در آسیا برای گردشگری به شمار می رود و جذابیت های فوق العاده ای که در شهرهای مختلف آن از تبریز و مشهد در شمال ایران گرفته تا جنوب این کشور مثل جزیره های قشم و کیش جای گرفته‌ اند، سالانه گردشگران زیادی را به سمت این کشور جذب می کنند. به همین علت است که ویزای توریستی ایران از جمله پرطرفدارترین ویزاهایی است که توسط سفارتخانه این کشور صادر می‌ شود.

گردشگران با دریافت ویزای ایران اقدام به سفر به این کشور زیبا می نمایند تا با جاذبه های آن از نزدیک آشنا شده و تاریخ و فرهنگ این کشور را واقعی‌ تر لمس نمایند. در ادامه با مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایران به منظور سفرهای توریستی آشنا خواهیم شد:

  • مدارک گردشگر:
  • گذرنامه (اسکن یا کپی)
  • عکس ویژه ویزا (اسکن یا کپی)
  • آدرس دقیق فرد
  • گواهی اشتغال از مراجع ذی صلاح کشور تابعه
  • مدارک دعوت کننده:
  • شناسنامه (اسکن یا کپی)
  • کارت ملی (اسکن یا کپی)
  • آدرس دقیق محل کار و زندگی به همراه شماره تماس هر دو محل
  • سابقه شغلی و شغل فعلی

شرایط اخذ دعوتنامه ویزای ایران

دعوتنامه های توریستی و تجاری با انگیزه‌ های متفاوتی مشخص می شوند و به روش‌های مختلفی نیز اخذ می گردند. شما می توانید از دوستان و آشنایانی که در ایران دارید بخواهید تا برای شما با مراجعه به وزارت امور خارجه در ایران اقدام به دریافت دعوتنامه نمایند. عموماً اخذ دعوتنامه ایران ۵ روز کاری زمان می برد و شما با دریافت دعوتنامه می توانید به کنسولگری ایران مراجعه کرده و درخواست ویزای ایران نمایید.

دعوتنامه به شما کمک خواهد کرد تا روند اخذ ویزای ایران را سریعتر و بهتر کرده و مشکلات احتمالی بر سر راه شما در روند اخذ ویزای ایران برداشته شود. ناگفته نماند که دعوتنامه سفر به ایران به دو صورت توریستی و تجاری صادر می شود و بسته به نوع سفر شما دارد. بسیاری از سفرهای توریستی با همکاری شرکت های ایرانی انجام می شود و این شرکت ها برای کل تور دعوتنامه ارسال کرده و مسئولیت سفر شما را بر عهده می گیرند.

شرایط دریافت ویزای ایران برای اتباع خارجی

اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی باید در چند گروه مختلف مورد بررسی قرار گیرد. در ادامه به این گروه ها اشاره می کنیم:

  • یک گروه اتباع کشورهای فرانسه، کانادا و انگلستان مشکلات زیادی برای اخذ ویزای ایران دارند. این مشکلات بیشتر در زمینه زمان است و اتباع این کشورها باید توجه داشته باشند که زمان بیشتری را برای دریافت ویزای ایران در برنامه ریزی سفر خود لحاظ کنند.
  • گروه دیگر کشورهایی هستند که نیاز به اخذ ویزای ایران ندارند و می ‌توانند به سادگی با در دست داشتن پاسپورت به کشور ایران سفر کنند و با توجه به توافقات های انجام شده با دولت ایران، تبعه های این کشورها با لغو روادید مواجه شده و نیازی به دریافت روادید ایران نخواهند داشت.
  • گروه دیگر کشورهایی هستند که می توانند با مراجعه به فرودگاه های مشخص شده در ایران اقدام به اخذ ویزای ایران در فرودگاه نمایند که سهولت دریافت روادید برای اتباع این کشورها بسیار زیاد است.
  • گروه بعدی کشورهایی هستند که مشکلی برای دریافت ویزای ایران ندارند اما نمی توانند برای دریافت ویزا به فرودگاه های ایران مراجعه کنند در فرودگاه اقدام به اخذ ویزا نمایند. شهروندان این کشورها نیز باید با مراجعه به سفارت ایران در محل اقامتشان قبل از سفر اثدام به اخذ ویزای ایران نمایند.

دریافت ویزای ایران برای اتباع افغانستانی

سفارت ایران در افغانستان یکی از فعالترین سفارت های ایرانی برای صدور ویزای ایران است. با توجه به اینکه مردم افغانستان تمایل زیادی برای سفر به کشور ایران دارند، ویزای ایران با شرایط خاصی برای شهروندان این کشور صادر می شود. هر چند در گذشته دریافت ویزای ایران تنها با مراجعه به کنسولگری افغانستان امکان پذیر بود اما در حال حاضر از بار صف‌ های طولانی در مقابل کنسولگری کاسته شده و افراد تبعه افغانستان می توانند با مراجعه به سامانه الکترونیکی درخواست ویزای ایران که ویژه اتباع افغان است، به صورت آنلاین اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند. نکته قابل توجه که باعث شده تا سفر افغان ها به ایران افزایش پیدا کند، نزدیکی فرهنگی و جغرافیایی این دو کشور به یکدیگر و فرصت های شغلی فوق‌ العاده زیاد برای مردم افغانستان در ایران است. البته دانشجویان بسیار زیادی هم هستند به دانشگاه های برتر ایران وارد می شوند و در این دانشگاه به ادامه تحصیل می پردازند.

شرایط دریافت ویزای ایران برای اتباع عراقی

کشور عراق در حال حاضر از کشورهای دوست ایران به شمار می رود و به همین علت است که سفارتخانه ایران در این کشور وظیفه دارد تا جای ممکن تلاش کنند صدور ویزا برای شهروندان عراقی با سرعت و سادگی مناسبی همراه باشد. به ویژه با توجه به اینکه کشور عراق نیز سالانه پذیرای مهمانانی از ایران است، ایرانی ها تلاش می کنند تا با جبران کردن مهمان نوازی عراقی ها رسم ادب را فراهم آورند.

نکته جالب توجه اینکه شهروندان عراقی می توانند با سفر هوایی به مشهد ویزای ایران را در فرودگاه شهید بهشتی نژاد مشهد دریافت نمایند؛ اما برای سفر به دیگر شهرها به عنوان اولین مقصد، باید اقدام به اخذ ویزای ایران در کشور عراق نموده و سپس سفر خود را به ایران آغاز نمایند. همانطور که گفته شد سعی شده تا سفارت ایران سختگیری کمتری برای صدور ویزای ایران برای شهروندان عراقی داشته باشد.

نکات مهم در رابطه با اخذ ویزای ایران

اعتباری که برای ویزا های ایران در نظر گرفته شده ۹۰ روز است. این 90 روز به این منظور لحاظ شده که شما از زمان دریافت ویزای ایران، ۹۰ روز فرصت دارید تا وارد خاک ایران شوید. البته از زمان ورود شما به خاک ایران تا اتمام زمان ویزا تنها ۳۰ روز مهلت ماندن در کشور ایران را خواهید داشت. در نتیجه شما اگر بخواهید بیشتر از ۳۰ روز در ایران اقامت داشته باشید باید چند روز قبل از اتمام ویزا ایران این ویزا را تمدید نمایید.

نکته دیگری که باید اشاره کنیم این است که ویزا های بلند مدت در ایران می تواند گزینه بسیار مناسبی برای بسیاری از افراد باشد و شما اگر می‌ خواهید مدت زمان بیشتری در ایران بمانید، با استفاده از شرایطی که فراهم شده اقدام به اخذ ویزای بلند مدت در ایران نمایید. در ادامه همین طمطلب به ویزای بلند مدت ایران اشاره خواهیم کرد.

مورد دیگری باید به آن اشاره کنیم این است که شما با دریافت ویزای ایران راهی کشوری می شوید که قوانین خاص خود را دارد. شما باید تمامی این قوانین را دانسته و آنها را رعایت کنید. در صورت عدم رعایت قانون های ایران ممکن است در دادگاه های این کشور محاکمه و محکوم شوید.

قوانین حاکم  بر ویزای ایران به‌صورت بلندمدت

یکی از انواع ویزاهای ایران ویزای بلند مدت است. این ویزا عموماً مناسب افرادی است که سفرهای طولانی مدت به ایران داشته و یا تعداد سفرهای آنها به این کشور افزایش پیدا می‌ کند. همچنین افرادی که برای کار به ایران مراجعه می‌ کنند نیاز دارند تا مدت زمان بیشتری در ایران اقامت داشته باشند.

دولت ایران برای صدور ویزای بلند مدت ایران موارد مختلفی را مورد بررسی قرار می ‌دهد که از جمله آن می ‌توان به شرح حال سفرهای فرد در سال گذشته و همچنین کشوری که فرد تبعه آن است، اشاره کرد. این موارد مشخص می کند که فرد می تواند چه نوع ویزای بلند مدت ایران را دریافت نماید.

ویزا های بلندمدت عموماً عموماً سه ماهه و شش ماهه و یکساله هستند و کمک می کنند تا افرادی که به حضور طولانی مدت در ایران نیاز دارند، به مراجعه های متعدد برای تمدید ویزا احتیاح نداشته باشند.

شرایط تمدید ویزای ایران

پلیس اتباع خارجی به عنوان مرجع تصمیم گیرنده برای تمدید یا عدم تمدید ویزای ایران در قانون این کشور مشخص شده است. فرقی نمی کند که شما با چه نوع ویزایی وارد ایران شده باشید، برای تمدید ویزای ایران باید به پلیس اتباع خارجی این کشور مراجعه کنید.

این دفتر پلیس در شهرهای بزرگ در ایران مثل اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز و تهران وجود دارد. بهتر است حداقل ۳ روز قبل از اتمام ویزا برای تمدید آن اقدام نمایید برای تمدید ویزا نیز به مدارکی نیاز دارید که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

  • فرم تکمیل شده تمدید ویزا
  • دو عدد عکس 6*4
    • بانوان توجه کنند که باید عکس با روسری تحویل دهند
  • پاسپورت معتبر ( به علاوه کپی)
  • ویزای ایران (به علاوه کپی)
  • تمبر ورودی
  • هزینه تمدید ویزا نیز در محل پرداخت می شود

شرایط دریافت ویزای ایران برای زائران

شرایط فوق العاده ای برای سفر زائران شیعه و غیر ایرانی برای زیارت امام رضا وجود دارد. به جز اتباع برخی کشورها، شهروندان بسیاری از کشورها می توانند با مراجعه به فرودگاه بین المللی شهید بهشتی نژاد مشهد، در همین فرودگاه اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند. دولت ایران تلاش کرده تا با در نظر گرفتن شرایطی خاص، ورود زائران کشورهای مختلف به ایران را با سهولت همراه کند.

میزان اعتبار ویزای ایران

ویزای ایران اعتبار مشخصی دارد که در صورت اتمام باید تمدید شود و یا خاک ایران ترک شود:

  • اعتبار ویزای ایران : 90 روز

مدت زمان مجاز برای حضور در ایران: 30 روز